BLAGOSLOV OBITELJI


th (2)BLAGOSLOV OBITELJI

 

 

  • u blagoslov obitelji možemo doći u vrijeme po dogovoru od sada do Uskrsa
  • dogovor može biti osobnim dolaskom u župni ured, telefonom ili e-mailom
  • prigodom blagoslova obitelji ne primamo novčane obiteljskog dara za crkvu (jer su već mnogi to učinili osobnim dolaskom u župni ured ili uplatom preko računa, pa tako mogu to učiniti i oni koji sa svima ostalima žele solidarno participirati u materijalnim potrebama naše župe)
  1. Blagoslov obitelji je naš biskup za božićne blagdane odgodio. U međuvremenu je on sazvao sastanak Prezbiterskog vijeća i svih dekana te je odlučio da s povoljnijim epidemiološkim prilikama zbog COVIDA-19 svećenici u dogovoru sa svojim Župnim pastoranim i Župnim ekonomskim vijećima mogu krenuti u blagoslov obitelji i to onim koji to budu u ovim okolnostima željeli. – Mi smo u našoj župi imali prošlog četvrtka sastanak župnih vijeća i zaključili smo da ne bismo išli u blagoslov obitelji po objavljenom rasporedu ulica, nego na izričit zahtjev i dogovor s onim obiteljima koje sada žele takav pohod svećenika s blagoslovom obitelji. –Odlučili smo također da ovom prilikom svećenik ne bi uzimao ponuđeni novčani obiteljski dar kod takvog blagoslova. Naime jedan dio obitelji tijekom prosinca i siječnja do danas, već su svoj obiteljski dar dali bilo dolaskom u župni ured bilo uplatom na banci preko uplatnice ili trajnog naloga. – Ovaj način doprinosa za crkvene potrebe čini nam se dobrim i za ubuduće i zahvalni smo svima koji misle na naše župne potrebe i nadamo se da će sve obitelji ravnopravno sudjelovati u uzdržavanju svoje župe.
  2. Blagoslov obitelji oni koji to žele mogu dogovoriti dolaskom u ured, telefonom ili e-mailom, a broj i adresu imate na božićmo pismu koje smo vam između Božića i Nove godine dostavili svima u poštanski sandućić.

Stjepan Najman, 27.02.2021



  • Bogoslužje


    Svakodnevne mise su:

    JUTARNJA u 08,00 sati
    VEČERNJA u 18,00 sati

    Nedjeljne mise su:

    JUTARNJA u 08,00 sati
    ŽUPNA u 10,00 sati
    POLDANJA u 11,30 sati
    VEČERNJA u 18,00 sati
    *KAPELICA SV. FLORIJANA u 16,00 sati

  • Kontakt


    Župni ured:
    Trg slobode 11
    42 000 VARAŽDIN

    Tel: 042 212 412
    E-mail: zupni.ured.sv.nikola@vz.t-com.hr
    OIB: 07598454992
    IBAN: HR8123600001101744797

    Više kontakta